Ne aramıştınız

14 Temmuz 2011 Perşembe

TAVUK PAÇASI

Pratik ve nefis. Daha ne olsun...
Malzemeler:
Üzeri için:
Haşlanmış ve didiklenmiş tavuk eti
Paça için:
1 yumurta
3 diş sarımsak (ezilmiş olarak)
1 su b. tavuk suyu
3 y.k. un
3 y.k. yoğurt
Üzerine:
Tereyağı
Toz kırmızı biber
Tuz
Yapılışı:
Paça için gerekli malzemeleri çırpıp, muhallebi kıvamına gelene kadar tavada pişirelim. Pişen paçayı servis tabağına alıp üzerine, önceden haşlayıp didiklediğimiz tavuk etini yayalım. En üzerine, tereyağı-kırmızı biber karışımını gezdirip servis yapalım. Hepsi bu kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.