Ne aramıştınız

10 Eylül 2011 Cumartesi

TEREYAĞLI MANTAR-PATATES


Tadına baktığınızda, böyle bir basitlikten nasıl bu kadar lezzet çıktığına inanamayacaksınız. Biz çok sevdik. Mutlaka denemelisiniz. Özellikle et yemeklerinin yanına yakışacaktır.
Malzemeler:
1 paket mantar
2-3 tane orta boy patates
Tereyağı
Tuz
Yapılışı:
Patatesler ikiye bölünüp ince ince dilimlenir ve fırın tepsisine dizilir. Üzerine, temizlenip 2-3 parçaya bölünmüş mantarlar dizilir. Tuz serpilip en üste küp doğranmış tereyağı serpiştirilir ve 170-175 der.lik fırında pişirilir. Sıcak olarak servis yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim.